Plateselskapet No. 13

Ohnesorg på Røverstaden

Programserien U Radio feirer en ny sesong med gjev konsert på Røverstaden! Vi inviterer tre band fra tidligere program til å opptre på én og samme scene.

Ohnesorg

Subversiv visesang med fokus på sanger som vil fortelle noe om samfunnet vi lever i. Historier om Oslo, husokkupasjoner, forbudt kjærlighet, drømmer om en verden uten grenser, eller tapte revolusjoner. Ohnesorg betyr «sorgløs» og er inspirert av den vesttyske studenten Benno Ohnesorg som ble skutt og drept av en sivilkledd politimann på sin første demonstrasjon i Berlin 1967.

Limstift

Populærmusikk på nynorsk med en humoristisk vri og ein smak av folkemusikk. En god blanding av egenlagd materiale og coverlåter.

Salongorkesteret

Tungt bevæpnet med mandolin, ukulele, sinnavokal, og mer til! En festgraut av blackgrass, kamikazeklezmer og deathpolka. Egne hits blandes med Iron Maiden, Britney Spears, Einsturzende Neubaten, m.m. Her får du alle refrengene du elsker, hater, og hater at du elsker.

Konserten vil bli tatt opp og vil senere bli å høre på Ordentligradio.no. Følg med på U Radios Facebook-sider for informasjon om sendedato.

Hvor: Røverstaden, Munkedamsveien 15
Når: Onsdag 5. september, kl 19:00 – 23:00
Arr: U Radio
Cc: 150 kr (+ billettavgift 25 kr)

Klikk her for billetter